Werken bij BottleX

Wil jij ons gezellige team komen versterken? Bij BottleX zijn we regelmatig op zoek naar talent. BottleX is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van professionele cosmeticaproducten voor private labels. We zijn werkzaam op diverse vlakken; in het lab, productie, op de webshop en met ons eigen merk. Vanuit passie, kennis en ervaring is een florerend bedrijf ontstaan. Onze klanten en leveranciers zijn verspreid over de hele wereld, kortom ons netwerk is groot. Met een klein en sterk team hebben we een grote expansie weten te realiseren, waarbij werkprocessen en automatisering van belang zijn.

BottleX logo

Vacatures

Lean werken

Bij BottleX werken wij lean, dat betekent dat wij altijd kijken of processen geoptimaliseerd kunnen worden. Kan een proces beter, efficiënter of eenvoudiger ingericht worden? Neem dan initiatief om verbeteringen door te voeren. Je bent communicatief sterk en je durft veranderingen en verbeteringen in afspraak met de eigenaar/CEO en in samenwerking met het team door te voeren. We verwachten van onze medewerkers dat ze actief bijdragen aan ‘lean werken’, want zo maken we wat goed is nog beter.

Interesse of vragen

Klaar voor de volgende stap? Ben je ervan overtuigd dat één van onze vacatures bij jouw capaciteiten past en heb jij de ambitie om onze organisatie verder te professionaliseren? Dan ontmoeten wij jou graag! Stuur je CV en motivatie naar info@bottlex.nl.

**Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.**