Nieuwe geurkaarsen

wie van lekkere geurtjes houdt kan nu al vanaf 12 stuks heerlijke eco parfum kaarsen afnemen in zes verschillende geuren met gepersonaliseerde op de kaars(glas) en op het omdoosje kan het logo en titel worden verwerkt. kijk voor meer informatie

The Hair X-perience Gorinchem 2019

Ook dit jaar zijn we te vinden op de kappersbeurs van Nederland! Wij staan met een geweldige stand op de Hair Xperience beurs, standnummer 160, waar je het brein achter het White Label Podium alles kan vragen over de White Label Hair & Body Care producten. Je kan alle producten die wij producren aanschouwen/ruiken/voelen en uitproberen, en zo je ideeën op doen om zelf een productlijn te starten. Daarom nodigen wij jou uit om een kijkje te komen nemen dit weekend van 26 tot 27 mei! Kom je ook? Dan zien we jou daar !

Je t’aime

Wanneer je klaar denkt te zijn, begint het werk pas echt. Met een webshop ben je namelijk nooit klaar. Vandaag wordt de uitbreiding met de Franse taal gelanceerd.

De site/webshop met alle productlijnen is nu ook in het Frans beschikbaar.

We voelen ons heel verbonden met België, ons directe buurland waar we op een paar kilometer vanaf gevestigd zijn. De verbinding met Frankrijk wordt dan nog eens versterkt door de korte lijnen omdat we parfums laten maken in Grass.

Niet alleen de vertaling is klaar, maar we hebben ook Belgische en Franse banken in onze betaalmodule verwerkt, Belfius Direct Net, Bancontact/Mister en KBC/CBC. Verzenden gaat even goed als een nationale verzending en kost niets extra. Ook voor België en Frankrijk verzenden we gratis vanaf €500,-

We hebben al klanten door heel Europa, en hopen met het toevoegen van de Franse vertaling onze klantenkring in Wallonië en Frankrijk nog verder uit te breiden.

You’ve got the Look!!

Je eigen merk starten of uitbreiden is erg leuk, maar vraagt wel om een goede aanpak. Wat is je huisstijl? En hoe ontwikkel je deze zo dat wanneer je in de toekomst gaat uitbreiden, je deze kan blijven mixen en matchen zonder je bestaande verpakking te hoeven herzien.
Wanneer onze designers een ontwerp voor je maken zullen we altijd eerst contact met je nemen om te ontdekken wat jouw style en wensen zijn, daar zullen zij verbinding leggen met jouw ideeën en hun vakmanschap.
Wanneer er ruimte is voor vrije inbreng laten onze vakmensen graag zien wat de trends zijn in verpakking en design.

ABC Plan van aanpak…

A. Kies de style

Voor het ontwerp kies je één style, en een lettertype. We hebben honderden voorbeelden in ons portfolio. Je kunt met een voorbeeld of voorkeur uit het portfolio je wens kenbaar maken. We maken nooit 2 keer hetzelfde ontwerp, ieder etiket krijgt zijn eigen vingerafdruk.

B. Selecteer de vorm & kleuren

Wanneer je jouw huistyle hebt gekozen, kies je één van de 50 drukkleuren. De kleuren zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van zwart-wit, pastel tot full color. Jouw tekst, logo of afbeelding wordt in deze kleur gedrukt.
Bepaal tot slot de vorm van het etiket. Wij hebben mogelijkheid elke vrije vorm toe te kennen aan het ontwerp. Tevens zijn de etiketten verkrijgbaar in vele verschillende maten.

C. Opleveren van producten met gepersonaliseerde etiket (label).

Nadat we jouw input hebben ontvangen gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van het ontwerp voor jouw etiket. Vervolgens ontvang je een gratis proefdruk ter controle. Als jij tevreden bent met de proefdruk, ontvangt je binnen 4 weken de gepersonaliseerde producten.

Tips om het perfecte etiket te maken

Om ervoor te zorgen dat het jouw etiket aan niets ontbreekt, hebben wij een aantal tips.
Sprankelend label
Om ervoor te zorgen dat jouw etiket opvalt, kun je voor een knallende kleur kiezen. Houd bij de keuze van de kleuren echter wel rekening met de kenmerken van het bedrijf. Denk aan lettertype en de schaal waarop je deze projecteert. Staat jouw onderneming er bijvoorbeeld om bekend dat zij altijd voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen? Onderzoek dan de trends of kies voor een tijdloze verpakking!
Huisstijl
Probeer jouw huisstijl zoveel mogelijk te verwerken in het etiket. Dit kan door middel van kleuren, maar kan ook door het logo te verwerken op het etiket. Op deze manier zien jouw klanten in één keer dat het product van jouw bedrijf afkomstig is.
Effectiviteit
Veel mooie labels gaan hun doel voorbij wanneer er niet duidelijk wordt aangegeven wat het product is, en doet. Goede informatie neemt keuzestress weg en helpt je bij een goede verkoop.

Neem contact op met WhiteLabel
Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende soorten designs? Onze medewerkers staan jou graag te woord. Je kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0768200375 of een e-mail te sturen naar centrale@whitelabelhaircare.com

TURN UP THE VOLUME

WhiteLabel presenteert de ultieme oplossing voor plat, slap haar. Deze booster geeft reiniging, vitaliteit en maakt het haar antistatisch. Wie wilt er nu niet wat meer volume? Meestal betekent volume het opofferen van een geconditioneerd gevoel of het fixeren met polymeren wat een niet natuurlijk gevoel geeft. Dat is nu verledentijd! Deze nieuwe formule is de juiste balans van mildheid, PH en structuur voor het haar. Je kun deze je va 24 stuks personaliseren met jou logo en design.

de shampoo is een onderdeel van de Haircare Orginale Line bekijk Orginal Haircare

Persbericht in Anko Kapperszaken

WHITE LABEL SKINCARE LIJN heeft nu een nieuwe skincare lijn

Je kan je eigen merk personaliseren naar jouw smaak/stijl en wordt allemaal geproduceerd in Nederland. De compacte productlijn die zowel zorgen voor reiniging, verzorging, anti-aging , tanning, hydratatie en versteviging van de huid zijn speciaal ontworpen voor schoonheidssalons en apotheken.

(meer…)

PERSONALISEER JE EIGEN SKINCARE AL VANAF 12 STUKS

WHITE LABEL SKINCARE LIJN heeft nu een nieuwe skincare lijn die je kan personaliseren naar jouw smaak/stijl en wordt allemaal geproduceerd in Nederland. De compacte productlijn die zowel zorgen voor reiniging, verzorging, anti-aging , tanning, hydratatie en versteviging van de huid zijn speciaal ontworpen voor schoonheidssalons en apotheken.

(meer…)