TURN UP THE VOLUME

WhiteLabel presenteert de ultieme oplossing voor plat, slap haar. Deze booster geeft reiniging, vitaliteit en maakt het haar antistatisch. Wie wilt er nu niet wat meer volume? Meestal betekent volume het opofferen van een geconditioneerd gevoel of het fixeren met polymeren wat een niet natuurlijk gevoel geeft. Dat is nu verledentijd! Deze nieuwe formule is de juiste balans van mildheid, PH en structuur voor het haar. Je kun deze je va 24 stuks personaliseren met jou logo en design.

de shampoo is een onderdeel van de Haircare Orginale Line bekijk Orginal Haircare

Persbericht in Anko Kapperszaken

WHITE LABEL SKINCARE LIJN heeft nu een nieuwe skincare lijn

Je kan je eigen merk personaliseren naar jouw smaak/stijl en wordt allemaal geproduceerd in Nederland. De compacte productlijn die zowel zorgen voor reiniging, verzorging, anti-aging , tanning, hydratatie en versteviging van de huid zijn speciaal ontworpen voor schoonheidssalons en apotheken.

(meer…)

PERSONALISEER JE EIGEN SKINCARE AL VANAF 12 STUKS

WHITE LABEL SKINCARE LIJN heeft nu een nieuwe skincare lijn die je kan personaliseren naar jouw smaak/stijl en wordt allemaal geproduceerd in Nederland. De compacte productlijn die zowel zorgen voor reiniging, verzorging, anti-aging , tanning, hydratatie en versteviging van de huid zijn speciaal ontworpen voor schoonheidssalons en apotheken.

(meer…)