Je hebt bij White Label de mogelijkheid om het design van je producten door ons te laten verzorgen. We hebben een team van vakbekwame vormgevers klaar staan om het personaliseren van je product helemaal uniek te maken. Alles is bij ons mogelijk en we kunnen aan al je wensen voldoen.

Nadat we met samen hebben besproken wat voor soort design we willen maken, vragen we om je logo op te sturen. We kijken welke stijl hierbij, en bij een eventuele verdere huisstijl, past. Op basis van de gegeven informatie maken wij minimaal drie verschillende ontwerpen. Deze verwerken we in een mock-up met de gekozen fles. Zo krijgt het ontwerp meteen een werkelijk beeld. Wanneer we feedback hebben gekregen, zullen we een van deze ontwerpen helemaal uitwerken naar jouw wensen. Na een aantal revisies bereiken we zo een geweldig eindresultaat.

Ben je zelf designer? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een label aan te leveren. In onze webshop staat bij elk product onderaan de label maat. Zorg dat in ieder geval je logo/naam, de naam het product en de hoeveelheid (ml) erop staat. Wij vragen je dit aan te leveren in PDF met 2mm afloop.

Light bulb with drawing graph

Stappenplan

Ons design team neemt contact op om de huisstijl, etiket(ten) en de wensen van het ontwerp te bespreken.

Stuur uw logo in de beste kwaliteit (bij voorkeur EPS, AI of PDF) Mocht u geen logo hebben, kan ons team dit ook verzorgen.

Wij gaan aan de slag met het ontwerpen. Op basis van je wensen mailen wij ons voorstel. Wil je aanpassingen? Dan doen we dit kosteloos.

Na jouw definitieve goedkeuring gaan we alles in orde maken om het label te drukken.

Opleveren van de producten met gepersonaliseerde labels proberen we altijd binnen 3 weken te leveren. (Spoedorders in overleg)

Producten ontvangen? We horen graag of dat je tevreden bent!

Voorbeelden