Je hebt bij White Label de mogelijkheid om het design van je producten door ons te laten verzorgen. We hebben een team van vakbekwame vormgevers klaar staan om van jouw product een helemaal uniek gepersonaliseerd product te maken. The sky is the limit!

Nadat we met jou samen hebben besproken wat voor soort design we willen maken, vragen we om je logo op te sturen. We kijken welke stijl bij jouw logo en jouw eventuele verdere huisstijl past. Op basis van de gegeven informatie maken wij verschillende ontwerpen. Zo krijgt het ontwerp meteen een werkelijk beeld. Wanneer we feedback hebben gekregen, zullen we een van deze ontwerpen helemaal uitwerken naar jouw wensen. Na jouw akkoord gaan de labels naar de pers,  zo kun je rekenen op een geweldig eindresultaat.

Ben je zelf designer? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een label aan te leveren. In onze webshop staat bij elk product onderaan de label maat. Zorg dat in ieder geval je logo/naam, de naam het product en de hoeveelheid (ml) erop staat. Wij vragen je dit aan te leveren in PDF met 2mm afloop.

Vanaf 240 stuks per product appliqueren we de labels kosteloos. Bij kleinere aantallen leveren we de labels, inclusief enkele extra er los bij. Heb je liever dat wij de labels voor je aanbrengen? Dan kunnen we dit tegen een kleine meerprijs voor je regelen. Dit moet je dan wel even bij je bestelling aangeven.

Stappenplan

Ons design team neemt contact op om de huisstijl, etiket(ten) en de wensen van het ontwerp te bespreken.

Stuur jouw logo in de beste kwaliteit (bij voorkeur EPS, AI of PDF) Mocht je geen logo hebben,  dan kan ons team dit ook verzorgen.

Wij gaan aan de slag met het ontwerpen. Op basis van je wensen mailen wij ons voorstel. Wil je aanpassingen? Dan doen we dit kosteloos.

Na jouw definitieve goedkeuring gaan we alles in orde maken om het label te drukken.

Opleveren van de producten met gepersonaliseerde labels proberen we altijd binnen 4 weken te leveren. (Spoedorders in overleg)

Producten ontvangen? We horen graag of dat je tevreden bent!

Voorbeelden